Industrieel onderhoud

Technische installaties verliezen hun kwaliteit en efficiëntie als ze niet goed onderhouden worden. Het is daarom van het grootste belang om deze op regelmatige basis te inspecteren en van onderhoud te voorzien.

Bent u op zoek naar technische ondersteuning voor een preventief onderhoud? U kan bij ons beroep doen op gespecialiseerde en goed opgeleide technici.
Wij zijn steeds bereid om bij dringende interventies tot bij u te komen met onze medewerkers. Zij zullen voor een snelle doch kwalitatieve oplossing zorgen.

Bij ons kan u terecht voor de volgende zaken:

U kunt beroep doen op ons voor technische ondersteuning. Uw machinepark krijgt een grondige onderhoudsbeurt (smeren, vervangen van lagers, riemen, kettingen of tandwielen en reinigen van vervuilde onderdelen bijvoorbeeld), maar u kan ook op ons rekenen voor aanpassingswerken, elektrische of mechanische herstellingen en het opstellen van een onderhoudsplan.

Het onderhoud gebeurt volgens de door ons opgestelde checklists of checklists die u ter beschikking stelt.

Kampt u soms met een tekort aan machinebouwers? Als uw eigen personeelsbestand niet meer voldoet wegens drukte, kan u beroep doen op onze ervaren montagetechnici voor technische ondersteuning.

U kan uiteraard ook technische ondersteuning krijgen voor uw projecten of opdrachten alsook een medewerker die uw technische ploeg komt versterken. Dit voor een langere periode of tijdelijk tijdens een uitval van één van uw medewerkers.

Gezocht: onderhoud, machinebouwer of projectassistentie in onderaanneming?

Bel ons CONTACT